Η Φεγγαρόσκονη υλοποιεί με όρεξη και φαντασία τις δικές σας ιδέες και επιθυμίες και σας προτείνει μεμονωμένες ιδέες και όμορφα πακέτα για να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στη βάφτιση του μωρού σας. Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση του χώρου που τελείται τόσο το μυστήριο όσο και η δεξίωση. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας σύμφωνα με τις επιλογές σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ.

Η φεγγαρόσκονη προτείνει στους νονούς ξεχωριστές και μοναδικές προτάσεις. Συζητήστε μαζί μας για ολοκληρωμένες προτάσεις πακέτων που αφορούν τις υποχρεώσεις των νονών.

Η Φεγγαρόσκονη υλοποιεί με όρεξη και φαντασία τις δικές σας ιδέες και επιθυμίες και σας προτείνει μεμονωμένες ιδέες και όμορφα πακέτα για να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αναλαμβανουε τη διακόσμηση του χώρου που τελείται τόσο το μυστήριο όσο και η δεξιωση. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας συμφωνα με τις επιλογές σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ.

Η φεγγαρόσκονη προτείνει στους κουμπάρους των νεονύμφων ξεχωριστές και μοναδικές προτάσεις. Συζητήστε μαζί μας για ολοκληρωμένες προτάσεις πακέτων που αφορούν τις υποχρεώσεις των κουμπάρων.

ΦΕΓΓΑΡΟΣΚΟΝΗ FEGAROSKONI ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

Fegaroskoni ©2018.

info@fegaroskoni.gr

  • Facebook - Black Circle